O proizvodu

Imamo zadovoljstvo da Vam predstavimo naš jedinstven reklamni ugostiteljski šećer, koji se poslužuje uz šoljicu kafe, a namenjen je za sektor hotelijerstva i ugostiteljstva. Ono što dodatno dobijate uz šećer je i mogućnost da plasirate svoj brend (logotip) na proizvodu. Time naš šećer postaje jedinstvena reklama za Vaš ugostiteljski objekat.

Čitav tim stručnjaka iz raznih oblasti je radio nekoliko godina da bi uspešno realizovao ovaj naš proizvod. Početna ideja je bila da sa našim proizvodom obeležimo gotovo ritualan trenutak ispijanja kafe u omiljenom ugostiteljskom objektu. Umesto da šećer pakujemo u kesice došli smo na ideju da sam proizvod (šećer) bude Vaša reklama, zapravo reklama na samom proizvodu, a ne na ambalaži.

 

Pri kupovini naših reklamnih šećerića celokupan iznos fakture se knjiži u trošak firme jer je to “reklamni materijal” (obzirom da je na njemu logo Vaše firme).

Naši šećerici su oblika kovanog novčića napravljenih od 100% šećera sa težinom od 4 grama, prečnika 34mm i visine 5mm. Sa prednje i zadnje strane šećerića prisutan je reljef koji može biti u dve ili tri dimenzije (2D ili 3D) za zahtevnije logotipe sa ispupčenim i udubljenim reljefom i sa preklopima. Dostigli smo preciznost novčića što se tiče reljefa.

Reklamne šećeriće proizvodimo u dve varijante:

  • od belog šećera domaćeg porekla (šećerne repe), koji po kvalitetu zauzima visoko mesto na svetskim berzama.

    Taj šećerić je beo sa blagom nijansom boje slonove kosti zbog bolje vidljivosti reljefa, a što se postiže posebnom tehnikom kristalizacije.

  • od ORGANSKOG šećera u dve variante (Braon boja):
    • Šećer od šećerne trske Demerara
    • Šećer od šećerne trske Muscovado

Pomenuli smo da su reklamni šećerići proizvedeni od 100% šećera bez ikakvih dodataka. Dobijeni su kao rezultat tehnologije kristalizacije koja traje minimum 72h. Tako kristalizovani šećerići imaju izgled i čvrstinu kao da su od keramike. Oni su i vodootporni, ne upijaju vlagu prostorije, dakle, vlaga u prostoriji ne utiče na izgled i svojstva proizvoda.

Rok upotrebe ili rok trajanja proizvoda je NEOGRANIČEN.